Αποσταγματοποιείο - ποτοποιείο Διονύσια Κελάρια
Δέκα χρόνια πέρασαν από την πρώτη μας εμφιάλωση. Δέκα χρόνια έρευνας στις ποικιλίες των σταφυλιών, στο απόσταγμα, στην ισορροπία των γεύσεων.
Έχοντας την τύχη να ζούμε σε έναν πλούσιο τόπο με φιλόξενο κόσμο, τα αποστάγματα που έως τώρα έχουμε δημιουργήσει βασίζονται σατις γευστικές αξίες των ανθρώπων της Τριφιλίας, της Πυλίας, της Καλαμάτας, της Μεσσήνης.
Αυτοί είναι ο οδηγός μας κάθε φορά που επιχειρούμε τον ιδεώδη συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων για την επίτευξη του πλέον μεστού αποτελέσματος.
Μέσα από τα αποστάγματά μας, παλαιωμένα και κλασικά -από τη νέα σεζόν και μονοποικιλιακά- σας παραδίδουμε τις γευστικές μας αξίες και την άποψή μας για το απόσταγμα, ακολουθώντας την γνώση και τον άνθρωπο με ταπεινότητα και διαφάνεια.